Tule asiakaspalveluvastaavaksi Kultamuseolle

Olemme pian 50-vuotias erikoismuseo, joka esittelee Lapin kullan historiaa ja kansainvälistä kultaperinnettä kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille ympäri vuoden Tankavaarassa, Pohjois-Sodankylässä. Kultamuseo on maailman ainoa kansainvälinen kultamuseo! Talvisin palvelemme maanantaista perjantaihin, kesällä meillä on sesonki, jolloin ovet ovat auki joka päivä. 

Sinulle kuuluvat asiakaspalvelutehtävät infossa. Otat matkailijat iloisesti vastaan ja kerrot heille lyhyesti museovierailun kannalta tärkeistä asioista, myös ryhmäopastukset ja kullanhuuhdonnan opettaminen matkailijoille ovat osa työtäsi. Opetamme sinut vaskaamaan kultaa eli se taito sinulla on hyppysissä, kun opastat ensimmäisen ryhmäsi. Valmiit opastusaineistot helpottavat sinua ja pääset seuraamaan muiden vetämiä kierroksia ennen omaa kierrosta. 

Sinulle on tuttua ”sometus”, koska tehtäviisi kuuluu myös päivitysten ideoiminen ja julkaiseminen sosiaalisen median kanaviin yhdessä muun tiimin kanssa, kuten myös nettisivujemme päivitys WordPress -pohjalle. Kiinnostus netti- ja somemaailmaan on plussaa, ammattilainen ei tarvitse olla. 

Tarjousten tekeminen ja osallistuminen matkanjärjestäjätilaisuuksiin sekä Museokortti-koulutuksiin kuuluu työhösi. 

Toivomme, että osaat palvella asiakkaitamme suomeksi, englanniksi ja ranskaksi. Kaikki muu kielitaito on eduksi. Sinulla voi olla tutkinto AMK:sta tai yliopistosta tai voit olla opintojen loppuvaiheessa. Työkokemuksesi voi olla museosta, matkailualalta, kaupasta tai vaikkapa teollisuudesta. Olemme avarakatseisia koulu- ja työhistoriasi suhteen, mutta parhaimmat valmiudet tehtävään antaa aito kiinnostus asiakaspalveluun ja matkailuun sekä historiaan. Asenne ratkaisee. 

Emme tarjoa näköalapaikkaa kaupungin keskustassa. Tarjoamme sinulle ripauksen Lapin kultaista historiaa ja takuulla vaihtelevia työpäiviä keskellä elävää kullankaivuperinnettä Urho Kekkosen kansallispuiston naapurissa. Etsimme pieneen tiimiimme sopivaa henkilöä ja autamme myös asuntoasioissa. 

Työ on määräaikainen tehtävä 31.10.2023 asti (4 kk koeaika) ja alkaa viimeistään 1.9.2022. Mielellään jo elokuussa. 

Palkkaus: yksityisten museoiden TES 

Työaika: 36h 15 min/ viikko 

Lisätietoja: museonjohtaja Kaisa Nikkilä, p. 0503312370 tai kaisa.nikkila (at) kultamuseo.fi 

Hakemukset: 17.7.2022 mennessä kaisa.nikkila (at) kultamuseo.fi