Lapin Kulta - haaste 19.7.2018

Toiminta-torstai on Kullanhuuhdonnan SM-kisojen hupipäivä. Tuolloin Kultamuseon väki haastaa teidät mukaan leikkimieliseen kilpailuun Lapin Kulta -sarjaan. Sarjassa Kultamuseon yhteistyökumppanit kilpailevat toisiaan ja museon joukkuetta vastaan.

Toimikaa siis näin: kerätkää väkenne parista kolmihenkinen joukkue, asu on vapaa mutta pakollinen, rajana vain mielikuvitus, mukaan saa ottaa niin suuren kannustusporukan kuin haluaa ja sitten vaan kompassin suunta kohti Tankavaaraa!

Huom! Vaskausaltaan takana on alue vapaasti käytettävissänne mainostamiseen ja markkinointiin.

Osallistumismaksu, 170 €, käytetään lyhentämättömänä Kultamuseon toiminnan tukemiseen.

Ilmoittautumisen pyydämme suorittamaan Kultamuseolle perjantaihin 13.7.2018 klo 12 mennessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kultamuseon joukkue toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleiksi mukaan kisatunnelmaan!

Toiminta-torstain ohjelma

Kyllä! Olemme valmiit haasteisiin. Joukkueemme osallistuu Lapin-Kulta-sarjaan.

Kullanhuuhdonnan SM-kisat

19.- 22.7.2018

Tervetuloa aidon kultaperinteen äärelle, kullanhuuhtojien kohtaamispaikkaan!

Kullanhuuhdontakisoissa nopeus ratkaisee! Kilpailussa ei etsitä mahdollisimman paljon kultaa, vaan tiettyä määrää hiekkaan kätkettyjä hippuja. Jokainen kilpailija saa ämpärillisen hiekkaa, johon tuomaristo on piilottanut 5-12 kultajyvästä. Voittaja on se joka löytää kaikki hiput nopeimmin. Hukatuista hipuista tulee tietysti aikasakko. Myös ensikertalaiset voivat osallistua kilpailuun.

Kullanhuuhdontakisat ovat yleisölle ilmainen tapahtuma.

Itse kilpailun ohessa on ohjelmaa koko perheelle. Päivällä alueella on lapsille pomppulinna sekä ohjattua toimintaa. Lisäksi Kultamuseolla on lauantaina lasten ja nuorten ilta. Iltaisin bar Nuggetissa esiintyy rock&blues-bändejä.

Tule huuhtomaan kultaa

Meillä voit löytää omat kultahippusi matkamuistoksi!

Vaskoolinkäytön oppitunnilla opas neuvoo Kultamuseon ulkoaltaalla, kuinka pääset kiinni kullanhuuhdonnan saloihin. Löydä aitoa Lapin kultaa!

Hinta: 22 € / henkilö

Hinta sisältää museon pääsylipun, opastuksen ja välineet, huuhdotut hiput saa löytäjä pitää.

KULTAMUSEO, Tankavaarantie 11 C, 99695 TANKAVAARA