Aika kultaa muistot – ainakin Kultamuistot!

Turisepa tänne omasta mielestäsi paras/kiinnostavin/hauskin kultaan, kullankaivuuseen, kultamaihin tai muuhun etäisesti aiheeseen liittyvä muistosi. Aiheena voi olla esimerkiksi muistelu vanhoista parroista, hauska sattumus ränniä rakentaessa, hipun löytäminen tai vaikka ikimuistoinen vierailu Kultamuseossa ja/tai jossakin Tankavaaran tapahtumassa!

Kultamuiston voi jättää omalla nimellä tai nimettömänä. Jos haluat nimeäsi tai nimimerkkiäsi käytettävän Kultamuistosi yhteydessä, ilmoita nimi muisteluksen yhteyteen. Lähtökohtaisesti muistelukset tallennetaan nimettömänä.

Yhteystiedon jättäneiden kesken arvomme 2 kpl pientä pyöröhiottua Lapin korundia ja 5x 2 kpl Kultamuseon pääsylippuja. Liput voi lunastaa syyskuun loppuun 2024 mennessä. Palkinto on siirrettävissä toiselle henkilölle. Arvonta suoritetaan vastausajan päätyttyä ja voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne hävitetään arvonnan jälkeen eurooppalaisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Kultamuistot tallentuvat osaksi kultaperinnettä, jota voidaan käyttää Kultamuseon toiminnassa (esimerkiksi julkaisuissa ja näyttelyissä).

Tästä linkistä vastaamaan: https://forms.gle/kQQxswJyQL1skmdf6

Vinkkaa kaverillekin!

Vastausaikaa on 30.9.2023 asti.