Kesäkuun lopulla suunnataan kultakohteisiin Sotajoen alueelle, itse Sotajoen varrelle sekä sivujoki Moberginojalle. Jos muutaman päivän vapaaehtoistyö Lapin kesäisissä maisemissa kiinnostaa, alta löytyy tarkempaa tietoa.

Kultamuseo järjestää yhteistyössä Metsähallituksen luontopalveluiden kanssa maastotalkooleirin heti juhannuksen jälkeen. Tarkempi aika on maanantaista torstaihin 26.-29.6, ja viimeistään perjantaiaamuna 30.6 tullaan maastosta takaisin. Talkoiden kohteina ovat sekä Mobergin että Pahaojan kultalat ympäristöineen.

Talkoissa on yleisesti luvassa kattojen tervausta ja ympäristön siistimistä. Moberginojalla muokataan lisäksi autiotuvan seinän vierustan maata. Pahaojan kultalassa siivotaan ja järjestellään päärakennusta sekä tarkistetaan laitekatos ja siellä olevat laitteet.  

Majoitus ja muonitus tulevat järjestäviltä tahoilta.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset viimeistään ti 20.6. mennessä:
Hanna Mattila (Kultamuseo)
puh. 0400 688128
hanna.mattila[at]kultamuseo.fi

TAI nettisivujemme vapaaehtoislomakkeen kautta: kultamuseo.fi/kultamuseo/vapaaehtoistyo-ja-talkoot/

Olet tervetullut mukaan, olitpa sitten vanha tuttu tai keltanokka!

Huom: maastotalkoisiin otetaan rajoitettu määrä porukkaa (alle 10 henkilöä), Kultamuseo pidättää oikeuden valita osallistujat tarvittaessa.  Osallistujille lähetetään myöhemmin sähköpostitse tarkempi ohjeistus

Kuvat: Kultamuseo, ellei toisin mainita